Milestone kaarten voor bij Oma en Opa

Milestone kaarten voor bij Oma en Opa

MIlestone kaarten voor bij Oma en Opa

Wat zijn nou die Milestone kaarten voor bij Oma en Opa? In 2012 lanceerde de Nederlands Gemma Broekhuis een set kaarten om herinneringen van baby’s in hun eerste levensjaar op foto vast te leggen. De Milestone of mijlpaalkaarten waren een feit. In korte tijd werden deze kaarten enorm populair en maar liefst in 40 verschillende landen verkocht. Het gerucht gaat dat 95% van de baby’s die in Nederland geboren worden al een set Milestone kaarten heeft liggen bij geboorte.

In 2016 kreeg mijn dochter haar eerste kindje. Onze eerste kleinzoon. Wat een happening. En dat wil je natuurlijk vol trots aan de buitenwereld kenbaar maken. De ooievaar ging de voortuin in zodat buurtbewoners op de hoogte waren van het grote nieuws. De geboortekaartjes werden verzonden naar familie, vrienden en bekenden. En voor social media waren er ..ja, ja daar zijn ze de Milestone kaarten.

 

Het eerste jaar van de baby

En in dat eerste levensjaar van de baby gebeurt er natuurlijk heel veel bij de ouders, maar ook bij Opa en Oma. Het was genieten. Alle eerste momenten, zoals nekje ophouden, omrollen, kunnen zitten waren momenten om bij stil te staan. Alle eerste momenten werden per telefoon besproken en natuurlijk met deze Oma en op social media werden deze mijlpalen gedeeld. De Milestone kaarten (of mijlpaalkaarten) van al die momenten werden keurig bij de baby gelegd of geplaats zodat dat eerste moment voor altijd en iedereen vast gelegd kon worden.
Maar wat voor ouders geldt, geldt ook voor Oma en Opa. Ook Opa en Oma zijn trots op al die eerste momenten. En ook Opa en Oma genieten met volle teugen van alles wat zij voor het eerst zien bij hun kleinkind. En dan mag je oppassen voor het eerst, hoe spannend is dat. Of als je kleinkind voor het eerst bij Opa en Oma logeert, ook spannend. Zowel voor ouders als voor Opa en Oma.
Nou dacht ik, dat moeten wij toch ook vast leggen. Zeker voor straks als het geheugen minder wordt. Wij zijn ook trots, wij zitten toch ook op social media. Het hele internet heb ik afgespeurd maar er waren geen Milestonekaarten voor bij Oma en Opa te vinden. Er zat dus maar 1 ding op, zorgen dat ze er wel komen en kijk nu, wat is er ontstaan.

 

MIlestone kaarten voor bij Oma en Opa

Een set van 12 Milestonekaarten voor bij Oma en Opa. Ze zitten verpakt in een doosje. In gedachte zie ik al helemaal voor me hoe deze kaartjes straks weer naast een nieuw kleinkind in het bedje liggen. Of hoe ik de eerste stapjes op mijn social media pagina’s deel met natuurlijk het kaartje goed in beeld. “Hallo, jij daar, kijk eens, MIJLPAAL! Vandaag is mijn kleinkind lekker mee geweest op de fiets om voor het eerst een ijsje met me te gaan eten. Zie je dat snoetje? Heerlijk he, is-ie niet knap? Is-ie niet leuk?”

Milestone kaarten voor bij Oma en Opa - voor het eerst een ijsje eten met Oma en Opa
Milestone kaarten voor bij Oma en Opa – voor het eerst een ijsje eten met Oma en Opa

Ja, en daar zijn nou die Milestone kaarten voor. Al die eerste momenten bij oma en opa vast leggen. Want ook wij zijn mega trots toch? Wil jij weten welke momenten er op onze Milestonekaarten staan, kijk dan op onze product pagina Milestonekaarten voor bij Oma en Opa.

Wordt er iemand in je omgeving binnenkort Oma dan hoef je niet verder meer te zoeken, je hebt het allerleukste cadeau voor Oma en Opa gevonden! Klik hier

Geef een reactie