Klachten en Garantie

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Deze garantie geldt niet in geval het geval het gebrek is te wijten aan nagelaten verzorging, opzettelijke beschadiging, of onoplettendheid. Val- en stoorschade valt niet onder garantie. Aanspraak op garantie vervalt indien andere dan de door de fabrikant aangewezen service/reparatiediensten herstel- of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd.

Uitgesloten van garantie is:

  • Schade veroorzaakt door oververhitting in een vaatwasser.
  • Schade als gevolg van het niet opvolgen van onderhouds-, was, en schoonmaakinstructies.
  • Normale gebruikssporen

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@vanenvooroma.nl . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Veel plezier met de producten en diensten van Van En Voor Oma!

Mail voor vragen naar: info@vanenvooroma.nl

Van En Voor Oma is een handelsnaam van Consul-Group VOF
Pastoor van Gestelstraat 5
5688 JZ OIRSCHOT
LET OP: dit is geen bezoekadres!

KvK Eindhoven 58049134
BTW nr 852850426B01
ING Bank NL47INGB0006015308