Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina van Van En Voor Oma. Door gebruik te maken van deze webpagina ga je akkoord met de disclaimer.

Deze website en de inhoud hiervan zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Indien je ons attendeert op onjuistheden zullen wij deze zo spoedig mogelijk corrigeren. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend.

Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden, kunnen gebruikers van deze website geen rechten ontlenen aan of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud.

Foto’s van de (kleuren van) producten kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Afbeeldingen in de webwinkel kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Over de afbeeldingen op de site zijn verschillende uitspraken te doen gezien de verschillende opties die op de site aanwezig zijn met 1 of meerdere afbeelding daarvoor.
Een afbeelding kan helaas niet exact weergeven wat u kan bestellen omdat dit alleen een impressie foto’s zijn.
Omstandigheden als scherminstellingen (wel of niet gecalibreerd), maar ook de achtergrond of lichtval op in een situatie als het gefotografeerd wordt ziet er zelfs per camera anders uit.

U kunt dus helaas geen rechten ontlenen aan afbeeldingen op de website.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend. Alle wijzigingen, aanpassingen en typefouten voorbehouden. Wij doen ons uiterste best om de informatie op deze website zo nauwkeurig en volledig mogelijk te maken en te houden. Van En Voor Oma aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook door het gebruik van deze website of voor de onvolledigheid of onjuistheid van de informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en de aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij zullen ons uiterste best doen om deze website zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van deze website.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
De eigenaar van de auteursrechten van deze website is Van En Voor Oma of is eigendom van derden die Van En Voor Oma toestemming hebben gegeven om deze informatie te gebruiken. Vermenigvuldiging, vermenigvuldiging of reproductie in welke vorm dan ook is alleen toegestaan ​​na voorafgaande toestemming van Van En Voor Oma.

Product Reviews

De geplaatste product reviews op onze site geven de persoonlijke mening weer van de betreffende gebruiker. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze reviews. Wij controleren de reviews op echtheid en plaatsen alleen reviews van klanten die daadwerkelijk het product bij ons hebben gekocht.

Meningen, uitspraken of vragen die niets te maken hebben met de productervaring worden niet geplaatst. Een review moet inhoudelijk over het product gaan. We plaatsen slechts 1 review per aankoop van het betreffende product als er meerdere keren wordt getracht een beoordeling te geven.

Eigen risico

Het aanschaffen en gebruiken van onze producten geschiedt volledig op eigen risico.

Informatie

De informatie beschikbaar gesteld op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professionele medische adviezen, diagnoses of behandelingen. Indien je vragen of zorgen hebt over medische zaken of gezondheidskwesties, dien je contact op te nemen met een arts.

 

Van En Voor Oma is een handelsnaam van Consul-Group VOF. Voor meer informatie, zie onze algemene voorwaarden.