Retouren

RETOURNEREN (HERROEPINGSRECHT)

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan voorkomen dat je toch niet tevreden bent en dat is natuurlijk jammer,

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (“herroepingsrecht”). Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag gecrediteerd. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Van En Voor Oma geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kun contact met ons opnemen via info@vanenvooroma.nl.

Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour.

De producten die gepersonaliseerd worden kunnen we helaas niet retour nemen. Hiermee worden de producten bedoeld die bedrukt worden met naam of andere tekst.

Stappenplan retourneren:

1.Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
– Het artikel dient zoveel als mogelijk onbeschadigd te zijn
– Het artikel dient, indien mogelijk, in de originele verpakking retour te worden gezonden.

2. Stuur binnen 14 dagen een mail naar info@vanenvooroma.nl en geef aan welk product je wilt retourneren. Om onze service te verbeteren stellen we het ook op prijs om te horen waarom je het product retourneert.

3.Verpak de artikelen en zorg dat de factuur erbij zit.

4.Schrijf het retouradres op de verpakking:
Consul-Group VOF, afdeling Van En Voor Oma
Pastoor van Gestelstraat 5
5688 JZ Oirschot

5. Frankeer het pakket en verstuur het binnen 14 dagen na je annulering.  De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het bedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.Terugstorten van het bedrag gaat via onze betaalprovider Mollie (www.mollie.com).