Omaspreuken

 

Soms vragen mensen zich af hoe ik toch aan al die Omaspreuken kom. Nou dat is voor  mij niet zo heel moeilijk. Ik heb namelijk 2 fantastische kleinkinderen waar ik de nodige inspiratie vandaan haal. Alle gevoelens en gedachten schrijf ik vaak op een briefje en dan ga ik 1x per week zitten om dit alles om te zetten in een mooie Omaspreuk. Deze spreuken verzamel ik en dan plaats ik ze in een afbeelding in mijn tekenprogramma op mijn computer. Vandaar uit kan ik ze dan weer op Facebook plaatsen. En dat plaatsen kan ik inplannen zodat ik niet elke ochtend vroeg voor alle oma’s opstaan de spreuk al op Facebook of Instagram hoef te zetten.

De spreuken zijn voor elke Oma mooi omdat ze zo herkenbaar zijn. In korte tijd heb ik dan ook al veel fans verzameld op facebook. Op moment van dit schrijven zijn er dat al 22.000. Op Instagram gaat dat iets langzamer, daar zitten denk ik nog wat minder oma’s op en ik ben later begonnen met mijn Instagram pagina. Op moment van dit schrijven heb ik iets meer dan 1000 oma’s die me volgen op Instagram. Voor mij maakt het niet uit waar ik de Omaspreuken plaats. Ik vind het beiden leuk. Bij Instagram vind ik het plaatsen van story’s makkelijker, dat wel.

Dagelijks krijg ik veel reacties binnen op de spreuken. Deze reacties worden dan onder mijn berichten op social media geplaatst en dat vind ik super! Wil je me echt blij maken schrijf dan eens een recensie op facebook of op Google. Volg je me nog niet, dan moet je dat zeker gaan doen via Facebook of via Instagram. Je kan ook elke ochtend een spreuk in je mail krijgen. Vul dan het formulier hieronder in. Dat is volledig gratis. Je krijgt dan 50 dagen achter elkaar elke ochtend een spreuk in je mail. Daarna stoppen de spreuken in je mail vanzelf.