fbpx

Begin de dag met Omaliefde

Heb jij de scheurkalender van 2022 gemist? Dat klopt, hij is er niet geweest… En dat vind ik echt zo erg dat ik het jullie graag wil uitleggen.

In november en december 2020 ben ik heel erg druk geweest om alle kalenders voor de Kerst op tijd bij iedereen thuis te krijgen. Daarna werd ik erg moe, maar hoe vreemd was dat na al die inspanning? Toch bleek uiteindelijk dat ik Corona had opgelopen. Na allerlei controles in het ziekenhuis was de Corona niet zwaar genoeg om te worden opgenomen.

Dat was wel het goede nieuws… Het slechte nieuws was dat bij de controles van de longfoto’s een verdacht plekje op de alvleesklier te zien was. Eigenlijk was het toeval, maar bij een longfoto wordt ook een gedeelte van de buik gefotografeerd en routinematig gecontroleerd. Na veel onderzoek was het advies van de artsen om het te laten verwijderen; ze konden niet aangeven of het goed- of kwaadaardig was en het risico was te groot om het te laten zitten.

Eind maart ben ik geopereerd en is het verdachte stukje verwijderd. De operatie is goed verlopen en de chirurg heeft zijn uiterste best gedaan zoveel mogelijk te behouden. Daar ben ik hem nog elke dag dankbaar voor. Het herstel is echter een lijdensweg geweest met veel complicaties, pijn, verzorging aan huis, tot twee keer toe met een ambulance terug naar de spoedeisende hulp, inwendige en uitwendige drains. Ik kan me niet meer herinneren hoe vaak ik nog terug ben gemoeten – de continue pijnstillers maken alles tot een wazig geheel.

Gelukkig, gelukkig was ik begin oktober van de pijn en complicaties af en kon ik echt gaan herstellen.

‘Dat moet je zelf doen’, zeiden de artsen. Maar al die lieve berichtjes en kaartjes van mijn trouwe fans hebben me enorm goed gedaan en geholpen met herstellen. Nogmaals heel veel dank daarvoor!

Inmiddels ben ik volledig hersteld, en nu, begin 2022 ben ik vol enthousiasme al bezig met de voorbereidingen van de Van En Voor Oma Scheurkalender 2023…

Dus ik kan met zekerheid zeggen:

In augustus verschijnt de Van En Voor Oma Scheurkalender 2023!

In augustus verschijnt

de Van En Voor Oma

Scheurkalender 2023!

Wil je gebruik maken van de voorverkoop met korting op de kalenders?

Ja, dat wil ik!
Scheurkalender 2023
De scheurkalender van “Van En Voor Oma” is uniek in zijn soort met alleen maar quotes gericht op het leven van oma en de liefde voor haar kleinkinderen. Online bereikt Van En Voor Oma met haar liefdevolle spreuken dagelijks rond de 100.000 mensen.
 
Deze spreuken worden massaal gedeeld en gewaardeerd. 

In augustus verschijnt de Van En Voor Oma Scheurkalender 2023!

In augustus verschijnt

de Van En Voor Oma

Scheurkalender 2023!

Wil je gebruik maken van de voorverkoop met korting op de kalenders?

Ja, dat wil ik!