Elke dag een nieuwe spreuk!

Gelukkig! De Scheurkalender 2023 is er weer. Wat ben ik trots en vooral ook hÊÊl blij dat het weer kan. Het is weer een prachtige kalender met de allermooiste spreuken over de liefde tussen Oma en haar kleinkinderen. Laat Oma maar genieten van deze heerlijke en herkenbare quotes.

Scheurkalender 2023

Nu in de voorverkoop met korting (van 17,95 voor 15,95 en gratis verzending)

In augustus verschijnt de Van En Voor Oma Scheurkalender 2023!

Spreuk van Oma 26 juni 2023
Spreuk van Oma 18 december 2023
Spreuk van Oma 31 oktober 2023
Scheurkalender 2023

15,95

Ja, dat wil ik!

In augustus verschijnt de Van En Voor Oma Scheurkalender 2023!

Dagelijks verschijnen onze spreuken op Facebook en Instagram. De liefdevolle spreuken worden massaal gedeeld en gewaardeerd door vele Oma’s die ons volgen. Dan doen ze met veel enthousiasme en betrokkenheid. En daar zijn we heel dankbaar voor!

De liefdevolle spreuken van 2021 en 2022 zijn verzameld in deze unieke scheurkalender.

Scheurkalender 2023

Bestel nu!

In augustus verschijnt de Van En Voor Oma Scheurkalender 2023!

Waarom deze Scheurkalender voor Oma?

😉 Deze scheurkalender is uniek

😉 De enige scheurkalender met Omaspreuken

😉 Elke ochtend een nieuwe spreuk

😉 Liefdevolle, grappige en herkenbare spreuken

😉 Deze kalender zegt alles over de band tussen Oma en haar kleinkinderen

De scheurkalender is een prachtig geschenk voor Oma, gewoon omdat ze er altijd voor je is. Bovendien is het super aandoenlijk wanneer de kalender door een kleinkind overhandigd wordt.

Wil je Oma echt compleet verrassen? Lijkt de kalender je een mooi cadeau voor Oma en wil je dat wij dit dan als cadeau rechtstreeks naar Oma verzenden? Klik er dan een kaartje bij en kies voor de optie “inpakken” Wij pakken de kalender dan keurig in en schrijven jouw tekst (die je voor ons in het opmerkingenveld hebt gezet), met de hand op het kaartje erbij. De kalender wordt dan rechtstreeks naar Oma verstuurd.

Uit ervaring weten we dat de scheurkalender zeer geliefd is en met heel veen enthousiasme wordt ontvangen. Gegarandeerd een succes!

Scheurkalender 2023

15,95

Ja, dat wil ik!

In augustus verschijnt de Van En Voor Oma Scheurkalender 2023!

“Super leuke oma kalender, ben er heel blij mee 😁”

“Erg leuke cadeautjes voor oma”

“Deze scheurkalender voor Sinterklaas gekregen, staat vol met mooie herkenbare spreuken. Zoals vandaag ‘Het schaterlachen van je kleinkind betekent meer dan 1.000 woorden’.”

“Een tijdje geleden de scheurkalender besteld voor mijn moeder voor haar verjaardag. Was een kadootje van mijn zoon. De kalender werd supersnel en goed verpakt verzonden. Gisteren konden we eindelijk het kadootje geven omdat oma jarig was. Mijn moeder was heel blij met de geweldige kalender. Ze vond vooral de tekst op de kaft erg leuk (Voor mijn lieve oma). Gelukkig kan de kaft met een perforatie rand gemakkelijk van de kalender af gehaald worden, zodat om deze kan bewaren. Nu nog een paar weken wachten voordat ze iedere dag van een geweldige spreuk kan genieten. Echt een succes kadootje. Bedankt lieve oma!”

“Ik had per ongeluk een verkeerd e-mail adres ingevuld en daardoor geen bestel bevestiging gekregen. Na een mailtje te hebben gestuurd, kreeg ik binnen een paar minuten aks een reactie per mail en wat voor 1! Een lief en hartverwarmend mailtje… Ook werd gelijk in oplossingen gedacht. En mijn moeder is ontzettend blij met haar gave kalender!!!! Toppers!”

“Het is elke keer leuk om de teksten te lezen. Ze kloppen altijd. Zo leuk. Ik tag ook nieuwe Oma’s.”

“Mooie teksten, lees ze graag”

“Voor mijn lieve moeder en oma van onze 2 dochters en de scheurkalender voor 2021 gekocht. Oma is hier super blij mee en kan ook zeker niet wachten om te gaan scheuren!! Het zier er allemaal onwijs leuk uit! Wat er binnenin allemaal staat weten we nog niet. Maar dat zal vast net zo leuk zijn!”

“Leuke plaatjes, aangrijpende teksten.”

“Staan hele mooie en pakkende teksten in.”

“Super leuk 😍😍😍 kijk er elke dag naar uit.”

“De spreuken zijn allemaal zo waar en doen me glimlachen.”

“Gewoon geweldig lief. Dat doet je wel wat.”

“Alle dagen zo’n lief spreukje daar wordt je toch een beetje blij van? ”

Bestel nu!